Kalktekeningen scanner

Bent u op zoek naar een kalktekeningen scanner? Wij verkopen en verhuren A0 scanner waar u gemakkelijk en snel uw kalktekeningen mee kunt scannen. Scanning van kalktekeningen met perfecte beeldkwaliteit. Dat is één van de belangrijkste features op de Rowe scanner. Kalktekeningen weer goed zichtbaar maken voor uw workflow. Een reguliere scan is niet voldoende. Vertrouw op een Rowe scan!

Rowe heeft de document improvement technologie ontwikkeld voor het digitaliseren van kalktekeningen. Voor iedere paginaformaat tot 60 inch A0+ kunt u bij ons terecht. Met een maximale beeldkwaliteit tot 2400 x 1200 DPI. Dankzij de hoge snelheid behoudt u een prima productiviteit. Ongeacht of u kalktekeningen heeft of reguliere technische tekeningen. Koop of huur een A0 scanner bij Scanner Rent.

Scanning oude kalktekeningen

Met support van Rowe dubbele belichting, topkwaliteit LED en een optimale connectie met de sensor krijgen we iedere keer weer de feedback dat de digitale scan verrassend goed is in vergelijking met het origineel. Kalktekeningen scant u beter met een Rowe.

Prijslijst