Rowe superieure beeldkwaliteit

Kiest u voor een Rowe scanner, dan kiest u voor de beste beeldkwaliteit. Als details in uw tekeningen uitstekend waarneembaar moeten zijn of als u de bestanden wilt converteren naar CAD software, dan kunt u met de Rowe scan het ideale bestand realiseren voor uw workflow. Daar waar concurrerende merken zich beperken tot 600 dpi, gaat de Rowe scanner naar een hoger niveau van 2400 x 1200 dpi.Het draait om de belichting. Met de gepatenteerde Scan Matrix technologie is Rowe marktleider op het gebied van beeldkwaliteit en snelheid.

Rowe Selected True Light

De Rowe scanner beschikt over superieure belichting met een dubbele lens technologie, hoogwaardige LED en optimale connectie met de sensor. Dit leidt tot verbluffend mooie beeldkwaliteit.

Rowe Pro Logic

Zelfs slechte input kan de Rowe scanner digitaliseren naar perfecte scans. Simpelweg door op de groene knop te drukken. Rowe Pro Logic is speciale document enhancement technologie die zeer geschikt is voor het inscannen van oude archieven. Stuur eens een voorbeeld naar ons toe.

Rowe kleurenmanagement

De kleurenset van de Rowe scanner reikt veel verder dan de standaard RGB. Deze kleurenverrijking biedt een belangrijke verrijking voor de digitalisering van bijvoorbeeld grafische publicaties, textiel en detailtekeningen.