A0 scanner voor uw technische tekeningen

U zoekt een A0 scanner om uw technische tekeningen te scannen met perfecte beeldkwaliteit. De Rowe scanner is de ideale A0 scanner voor uw tekeningenarchief. Scan uw producttekeningen, bouwtekeningen, architectonische ontwerpen en kalktekeningen met precisie. De A0 scanner maakt uw technische tekeningen digitaal voor een efficiŽnte workflow.

Normaliter scant u technische tekeningen op 300 DPI. Echter voor de perfecte scan, en de ideale basis voor een CAD tekening kunt u op de Rowe scanner de resolutie gemakkelijk verhogen tot wel 2400 x 1200 DPI. Dankzij de turbo snelheid handhaaft u een hoge productiviteit. Uiteraard vraagt dit wel om een snelle laptop. En geschikte opslagcapaciteit voor uw.

Scannen van oude A0 tekeningen

De document improvement technologie is een unieke feature op de Rowe A0 scanner. Bij oude tekeningen of imperfecties dan verbetert deze innovatie uw beeldkwaliteit significant. Zeer geschikt voor oude tekeningen. De Rowe dubbele lenstechnologie in combinatie met de topkwaliteit LED en optimale sensor connectie bieden deze doorbraak. Vele klanten staan versteld van het resultaat.

Productoverzicht