A0 scanner voor landkaarten

U zoekt een A0 scanner om uw landkaarten te digitaliseren met perfecte beeldkwaliteit. De Rowe scanner is de ideale A0 scanner voor uw tekeningenarchief. Scan uw plattegronden, bodemkaarten, plans, GIS landkaarten en bestemmingsplannen met precisie. De A0 scanner maakt uw technische tekeningen digitaal voor een efficiŽnte workflow.

GIS kaarten vragen om de maximale precisie. Iedere detail telt. De perfecte scan is nodig voor uw geografische planning. De Rowe scanner biedt best in class beeldkwaliteit met resolutie tot wel 2400 x 1200 DPI. Dankzij de turbo snelheid handhaaft u een hoge productiviteit. Uiteraard vraagt dit wel om een snelle laptop / pc met USB 3.0. En geschikte opslagcapaciteit voor uw gescande landkaarten.

Scannen van oude A0 landkaarten

De document improvement technologie is een unieke feature op de Rowe A0 scanner. Bij oude plans of imperfecties dan verbetert de Rowe scanner uw beeldkwaliteit significant. Oude tekeningen scant u beter met een Rowe. De Rowe dubbele lenstechnologie in combinatie met de topkwaliteit LED en optimale sensor connectie bieden deze doorbraak. Vele klanten staan versteld van het resultaat.

Productoverzicht