Rowe grootformaat printer

De kracht van een Rowe grootformaat printer is de superieure beeldkwaliteit in combinatie met hoge snelheid tot wel 10 meter per minuut. In vele gevallen wordt de Rowe EcoPrint uitgevoerd als een all-in one MFP oplossing voor grootformaat. Daar ligt de kracht van Rowe. Scanner Rent is uw specialistische Rowe dealer voor grootformaat totaaloplossingen:

Beeldkwaliteit

De Rowe grootformaat printer maakt gebruik van solid print technologie waarbij de toner optimaal hecht aan het papier. Ook bij finishing en hoogvolume printing blijft de beeldkwaliteit continu op hoge kwaliteit. Maximale printresolutie 1200 x 600 DPI.

Rowe APP center / Print cockpit

U kunt via de touchscreen display de Rowe printer, scanner en vouwmachine aansturen. Optimaal gebruiksgemak. Met een statusoverzicht van de printjobs, de mediarollen, de printer settings en secure printing met Volledig in control.

Rowe productiviteit

Gepatenteerde techniek zorgt ervoor dat u eenvoudig mediarollen kunt vervangen. De rollenhouder is vervangen door een media input slider. Veel sneller en beter voor de rug! Alle Rowe printers en scanners werken met een Superspeed USB3.0 aansluiting. De systemen zijn optimaal op elkaar afgestemd.

Rowe eco Print

Wij bieden de volgende Rowe EcoPrint modellen aan als het gaat om grootformaat printers:
Model: Automatische rollen: Printsnelheid:  
Rowe Ecoprint i4 2 (of upgrade naar 3) 4 meter per minuut
Rowe Ecoprint i6 2 (of upgrade naar 3 / 4) 6 meter per minuut
Rowe Ecoprint i8 4 (of upgrade naar 6) 8 meter per minuut
Rowe Ecoprint i10 4 (of upgrade naar 6) 10 meter per minuut