Service

Scanner Rent is officieel distributeur in Nederland voor het Duitse kwaliteitsmerk Rowe. Wij hebben directe toegang tot alle producten, verbruiksartikelen en onderdelen van Rowe.

Scanner Rent beschikt over alle kennis en onderdelen voor het installeren, onderhouden en repareren van de scanners, printers, vouwmachines en snijmachines.

Een servicecontract op een A0 scanner en Rowe snijmachine is overbodig. U kunt een servicecontract bij ons afsluiten maar eerlijk is eerlijk, service op afroep is voordeliger. Scanners vertonen zelden een storing. Het scannerglas is 5x duurzamer dan dat van de concurrent. En eenvoudig te vervangen. Het mes van de Rowe snijmachine slijpt zichzelf.

Voor een servicecontract op een Rowe printer kunt u contact opnemen met onze adviseur. De Rowe EcoPrint is uitermate duurzaam maar er gaat veel papier doorheen, er is sprake van fuser, toner dus dit heeft periodiek onderhoud nodig. U kunt bij ons alle parts bestellen. U kunt uiteraard ons ook vragen om de scanner, vouwmachine of snijmachine te servicen.

Amsterdam Haarlem Hoofddorp
Zaandam Alkmaar Leiden
Den Haag Rotterdam Dordrecht
Zeeland Brabant Limburg
Vlaanderen Antwerpen Brussel
Gelderland Overijssel Drenthe
Flevoland Groningen Friesland