A0 scanner voor digitalisering van kunst

Voor het scannen van grafische ontwerpen en kunst, zoekt u de uitmuntende beeldkwaliteit. Elk detail wilt u vastleggen. Afwijkingen en kleuren spelen een zeer belangrijke rol. Ervaar dan de beeldkwaliteit van een Rowe A0 scanner. Made in Germany. Rowe is technologisch marktleider op het gebied van A0 scanners. Uitzonderlijk goede prestaties op het gebied van snelheid, beeldkwaliteit, en colour management. De perfect keuze voor het scannen van kunst en grafische publicaties. De A0 scanner heeft een horizontale document feeder dus de originele objecten worden veilig verwerkt.

De Rowe scanner heeft een maximale beeldkwaliteit van 2400 x 1200 dpi. Superieure belichting met dubbele lenstechnologie, top kwaliteit LED en optimale connectie naar de sensor staan aan de basis voor perfecte beeldkwaliteit voor uw kunstobjecten:

  • » standaard mediadikte: 2 mm (voor tekeningen / posters)
  • » Rowe 850i mediadikte: tot 30 mm.

Rowe colourmanagement

De kleurenset van de Rowe A0 scanner ondersteunt veel meer kleuren dan standaard RGB. Verfijning in het kleurengebruik om zo dicht mogelijk bij de natuurlijk actuele kleuren te blijven.